Lov

 
I tisdags var jag med en vikarie som hade alla bildlektioner, fick göra lite mer än i måndags. Bland annat en väldigt awkward presentation av popkonst och ett nytt armband, fick ett par nya vänner och hade ordentligt ont i magen. Skulle omöjligen kunna sjunga med den smärtan, så jag och Becka åkte till smak och delade på en varm choklad istället. Och igår slutade jag två efter en prao i Student Lounge (uppehållsrummet) så jag stack hem och kollade på lite tv och åt mig tjock på chokladrutor, typ.
"Varsågoda, den ser ut som en myra enligt mig" sa servitrisen när hon kom ut med den. Dog lite grann.
 
Vet inte riktigt hur jag ska beskriva dagen. Började med att jag vaknade extra tidigt för att åka på gymnasiebesök där det enda jag fick utav det var en bit kexchoklad. Men det är ju bra det också. Kom tillbaka till skolan/praon och fortsatte att bre mackor åt folk som visste mitt namn men jag visste inte deras. Kändes sådär bra, typ.
 
Fick gå hem halv två, men jag kände att jag behövdes en liten stund till. "Du får inte gå hem senare än två!" sa min handledare. Gick hem kvart över två. I'm such a badass.
 
Och nu sitter jag och förbereder det sista inför morgondagen. Eller ja, inatt. Vi åker vid tre, halv fyra.
DAGENS OUTFIT OCH ARMBAND, notera mitt fina skidfodral och min fina kappsäck i bakgrunden. Snart flyttar jag här ifrån ♥♥♥

Och nu har jag officiellt lov. Känns underbart
 

Ice Cream woho

 
Nu längtar vi lite till till sommaren okej? Älskade Ungern.
 
Efter en dag med bara engelskalektioner så är jag lagom uttråkad. Hade hoppats på att få göra något mer än att bara sitta och rulla tummarna men NEJ det gick inte att ge mig någon uppgift. Nope nope nope. Hoppas på roligare dag imorgon.
 

Philosophing

 
Bilder från sommaren.
Det är alltså hit jag är på väg om exakt en vecka. Till Kitzbühel. Bort från den här skitstaden, till snötäckta alper med apfelstrudel och knödel och schnitzel i massor. Längtar.
 
Idag har jag mått bättre, känns relativt underbart. Påväg upp igen, men fortfarande otroligt ostabil. Woho. Personligt det blev nu.
Men i alla fall, blev kallad smart på matten idag, engelskaquizet gick sådär och är nöjd med musikprovet. Svenskan har jag inte så mycket att säga till om, våran nya lärare stod och läste för oss. Låg och halvsov då, haha :)
Och nu är det äntligen H E L G! Som jag har längtat!
Helg betyder sömn, och helg betyder dans.

Shine

En ny, alldeles underbar favoritlåt. Det tackar vi Spotifys radiofunktion för.

Hello my old heart

Börjar om.
Igen.
För typ 1000e gången. Men tappade lusten HELT förut. Inte ett nytt inlägg på snart 3 veckor på Phansess. För jag känner mig inte som Phansess längre, nu är jag mer Macavity.
Bild i repris, är dålig på egobilder. Har ju klippt mig och färgat och sånt efter den här bilden liksom. En månad sen typ.
 
Idag är det torsdag. Var i skolan under en lektion, sen orkade jag inte. Flydde till biblioteket, för att sedan sätta mig helt ensam på Kafé Smak med en stor kopp varm choklad med ett berg av grädde, för att sedan träffa min älskade Angelica i Skogstorp. Hade inte varit där på hundra år kändes det som. Saknar det inte direkt.
RSS 2.0