Bloggtorka

Jag. Ska. Bada. I. Helgen.
 
Eftersom mitt liv är otroligt ointressant just nu (fast egentligen inte, ska ju till Karlsborg imorgon och på måndag är det bal och på tisdag är det mentor day/genrep inför avslutningen och onsdag är det självaste avslutningen... menmen) så har jag snott en "1O dagar"-lista, som ser ut såhär:
 

Dag 1 - 1O fakta om mig
Dag 2 - 1O saker som jag gillar
Dag 3 - 1O saker som jag ogillar
Dag 4 - 1O saker som  jag vill ha
Dag 5 - 1O saker som jag önskar
Dag 6 - 1O saker jag vill uppleva igen
Dag 7 - 1O minnen
Dag 8 - 1O vänner
Dag 9 - 1O bilder som jag älskar
Dag 1O - 1O sanningar om mig

 

Annars så har jag idag haft mina sista lektioner, de var rätt underbara. Vann en godispåse på matten och på NO:n vann min grupp något quiz. På idrotten spelade vi fotboll och SOn körde vi TP med en massa frågor jag älskade. Rensade skåpet och drog hem och nu sitter jag i en av mina avslutningsklänningar och dunkar Prince.

Sheffy

Bild från januari, bild från måndags
 
Detta är då radarparet Sheffy, som har hängt ihop i 2,5 år nu. Bästisar sen dag 1. Förstå hur mycket vi gått igenom, och jag är så jävla glad över att jag har henne.

And I'm not cool at all

Cool means being able to hang with yourself. All you have to ask yourself is "Is there anybody I`m afraid of? Is there anybody who if I walked into a room and saw, I`d get nervous?" If not, then you`re cool.

Dagen? Jag vet inte hur den har varit riktigt. Det gick från dåligt till bra på fen minuter, och sedan från bra till dåligt på en millisekund. Vettefan vad jag ska göra riktigt. Vill bara ge upp.

Mysigt från fredagen

Stack från skolan efter lunch för att byta om och göra mig iordning, sedan stack vi till huvudstaden, fixade parkering vid universitetet, tog tunnelbanan till Stadion och begav oss för att leta efter någonstans att käka. Det blev Donken och en fika på Stures café tror jag det hette..? Sedan blev det att "checka in" på området. Helt underbar dag, synd att konserten inte fick det drag jag hade förväntat mig. Men så mysigt när alla sjöng med i låtarna. Det gillas.

Hej jag heter Manda och jag orkar aldrig redigera bilder

Det var Pride i helgen, jag och Becka joinade paraden. Lagom mysigt. Sedan blev det Balsta med musik och sedan begav vi oss mot bion för att se The Great Gatsby som jag grinade åt. Allt är som vanligt, alltså.
Var på Bon Jovi i fredags också, visar bilder senare. De få jag tog alltså.

Totte

Färgade håret. Becka köpte Purple Rain till mig. Gjorde en silviakaka som blev succé på hemkunskapen. Underbar dag. Stackars Becka, drar ut henne för att ta en ny profilbild till facebook och sen är jag en asdålig modell som inte kan vara seriös på bilder så det slutade ändå med en mobilbild som får representera mitt utseende på fejjan. Jappjapp.

Mössligan

Älsklingar

Mina två favvotjejer i en bild, kärlek till dem!

Janie's Got A Gun

It's getting HOT

Detta ägnade jag eftermiddagen åt, ganska häftigt! (prova inte hemma haha)

Det här räknas som sommar

Säga vad man vill men nu har jag fan invigt sommaren 2K13 (blek som fan men vad gör det..)

He ran into my knife 10 times

Måndagen firas med musikaler i massor, plugg (har tagit tummen ur röven och jobbat lite på deckaren, bättre sent än aldrig) och en väldigt lyckad hemkunskapslektion. Bakade kolakakor och gjorde blåbärsglass. Helt underbart är det.

Tårar

Detta gör mig så lycklig

Please, Mr Jailer, wont you let my man go free?

Underbaaaar film okej
 
IDAG KÄNDES SOM MÅNDAG OCH IGÅR KÄNDES SOM LÖRDAG
DET GÅR DÅ FAN INTE IHOP

aNYWAYYYYYYS idag var torsdag, oavsett vad. Vad har jag gjort mer än att vara i skolan och hängt med Becka, egentligen?
Borde plugga though. Skitsamma. Gör det inatt.
 

Ser du något bakom molnen?

35 förbannade dagar till sommarlov, denna bild (tagen av min underbara lillebror) är från förra årets skolavslutning. Jag står någonstans längst bak under medlyt.
 
En rolig grej jag kan berätta är att jag ska fotografera på niornas bal och avslutningen för skolans räkning. Är sååå glad och ivrig och det känner så himla spännande.
 
Annars så var Rödtott hemma hos mig i helgen, hela vägen från Örebro! En applåd för det tycker jag.
Valborg firades med Becka med lite film och godis och bilbyggnade med Mulle Meck.
RSS 2.0